Carlo-tagrenovering.dk

Carlo-tagrenovering.dk er stedet hvor dit tag bliver nyt

Carlo-tagrenovering.dk er en kunde, som jeg har arbejdet sammen med i en længere periode, hvor vi er kommet rundt om flere projekter. Fælles for dem alle er, at det er drevet af dedikation. Passionen er ikke til at tage fejl af. Det er udelukkende kærligheden til det gode håndværk der driver det. Er du i tvivl om, hvad tagpap koster? så kan du altid hoppe derind.

Carlo-tagrenovering.dk er blot én af flere forskellige brand der kører under samme virksomhed. Det er nemlig sådan, at det ikke blot er tagrenovering, som tilbydes. Du har også mulighed for, at kunne få et nyt tag, renset dine fliser eller lavet blikkenslager arbejde.

Er du på udkig efter hjælp til dit tag?

Hvis du på nogen måde er på udkig efter noget, hvor du kan få lavet dit tag, så er mine varmeste anbefalinger til carlo-tagrenovering.dk. Ikke blot er det en meget kompetent mand der står bag det hele, men deres kundeservice ligger helt i top. Jeg har på tætteste hold selv mærket, hvordan man kunne blive taget godt imod og hjulpet hele vejen.

Virksomheden er også medlem af byg garanti, hvilket betyder, at du altid vil kunne sikre,  at de ting som der bliver lavet, bliver lavet ordentligt.

Hvad har I lavet sammen?

Carlo-tagrenovering.dk har brugt Neale Consulting til at producerer content, opsætning af Facebook pixels, hjemmeside design og ikke mindst sparring på strategier.

Her er der blevet valgt at tilknytte Neale Consulting på en fast basis hver måned, hvor man hele tiden aftaler de forskellige fokusområder.

Går du med de samme tanker? Så kan du også kontakte Neale Consulting og få et uforpligtende tilbud på det, som du må have brug for. Du kan læse meget mere om, hvad det er jeg kan tilbyde på min side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *