Navnelabels.nu

Navnelabels.nu – Navnelabels i forskellige størrelser

Mærker til tøj gør livet meget lettere. Især for forældre med børn, men konceptet er alligevel brugbart for de fleste. Navnelabels.nu tilbyder navnemærker til tøj, så man hurtigt kan identificere, hvad der tilhører hvem. Via denne service kan du få leveret navnelabels efter personlig smag – der er nemlig en dynamisk designer, der gør det muligt at arbejde med flere forskellige tekster og farver.

Om Navnelabels.nu

Som det fremgår i introduktionen, er Navnelabels.nu en moderne virksomhed, der tilbyder navnemærker af alle slags. Der er udviklet en speciel grafisk designer på hjemmesiden, som du kan bruge til at danne personificerede mærker med. Når du får mærkerne leveret (prisen er 179 kr for 100 mærker), kan du frit placere dem på de beklædningsdele og ting, som du ønsker.

Navnelapper fra Navnelabels.nu har en størrelse, der passer på de fleste former af tøj. Mærkerne er 3 centimeter lange og 1,3 centimeter høje. De klistrer sig fast på tøjet, og herefter er de så i brug.

Udover det at du kan bestille navnemærker, så er der også en interessant blog på hjemmesiden, samt en side med generelle instruktioner.

Hvorfor netop navnemærker?

Salg af navnemærker er en lidt overset niche på det danske marked. Men det gør det ikke mindre relevant: Ved at bruge navnemærker kan man for eksempel lettere genkende, hvad der tilhører hvem, og det er især relevant for forældre. Det var her idéen til Navnelabels.nu opstod, og siden er det bare blevet gjort til en realitet.

Navnemærker kan også bruges til meget mere end bare tøj: Det er mindst ligeså relevant i forbindelse med generelle ting og sager, da der også her kan ske forvekslinger. Mærkerne kan altså bruges på flere forskellige områder – det er kun kreativiteten, der sætter grænserne. Faktum er dog, at du kan få dine labels til en rigtig god pris inde på shoppen. Fik vi sagt der var gratis levering?

Jeg vil anbefale navnelabels.nu

Foruden at være glade for at have arbejdet sammen med en person, som har nogle klare mål, så har det været rart at arbejde med en person, som er dedikeret og passioneret omkring de produkter de har. Står du og har børn, så er dette noget, der kan hjælpe dig. Jeg er personligt blevet glad for produktet, og har ikke kunnet se, hvordan vi har klaret os uden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *