Min passion for skandinaviske møbler

Denne artikel indeholder sponsoreret links

Som dansker er jeg nok ikke meget anderledes end de fleste andre - jeg elsker dansk design. Jeg elsker at mit hjem bliver præget af design, som jeg ved kommer fra vores land. Der er noget helt unikt over den måde, som vi kan designe møbler på. Kvaliteten og æstetikken er bare usammenligneligt med noget andet man kan finde på markedet. Serviceniveauet ved at handle med dansk håndværk er også noget, som man tit kommer til at glemme. En ting som jeg, og mange andre danskere bryster os af er, at vi har tid til den enkelte. Det er lige så vigtigt, at man leverer en god service, som man leverer et godt produkt. Tingene skal hænge sammen.

Hvorfor kan jeg godt lide dansk design?

Skandinaviske møbler er notorisk kendt for sin utrolige funktionalitet. I midten af 20. århundrede vandt det skandinaviske design for alvor frem. De rene linjer, funktionelle farver og ikke mindst brugen af kvalitets træ, var noget af det helt essentielle her.

En af de ting der ses ved det skandinaviske design er, at der bruges en masse fra naturen. Som danskere elsker vi at pryde vores hjem med noget, som er dansk eller skandinavisk. Det skal være personligt, og det bliver det, når man handler sine møbler hos danske design virksomheder. Jeg vil gerne sikres at jeg får noget, som har en vis kvalitet på sig, og det føler jeg, at jeg får når jeg køber skandinavisk designet møbler.

Hvorfor er dette relevant?

Hvorfor er dette indlæg relevant for siden? For det første er det blot min passion for de skandinaviske møbler, men samtidig giver den også et billede af, hvorfor jeg vægter de samme dyder i min forretning. Hos mig kan man forvente de samme ting. Et solidt håndværk, et højt serviceniveau og et gennemarbejdet produkt.