Mit vægttab

Artiklen kan indeholde betalte sponserede links

Jeg har de seneste par måneder prøvet at ændre min livsstil, sådan at jeg kan tabe mig. Ikke blot som et quickfix, men faktisk noget, som skulle være varigt. Jeg har søgt på nettet, og prøvet at finde frem til den helt rette kur for mig. Efter at have prøvet en masse forskellige ting af, har jeg fundet ud af, at der ikke findes en kur, som er den rette for mig. Jeg er derfor kommet frem til, at der ikke findes nogen genvej til mig. Derfor har jeg fundet en rytme af forskellige ting, som faktisk har vist sig at være effektive, når det kommer til vægttab.

Ændring af madvaner

Jeg kom hurtigt frem til, at jeg skulle ændre den kost, som jeg indtager på daglig basis. Tit og ofte har det være nemt, når jeg blot kunne skaffe noget takeaway mad. De hurtige kalorier, den nemme mad og i det hele taget genvejen i en hektisk hverdag. Jeg er påbegyndt en KETO kur, som basalt set betyder, at jeg fjerner kulhydrater og benytter fedt som energikilde.

De første par dage var ekstremt høje, men da jeg kom hen på den anden side, så begyndte jeg at kunne se noget og et vægttab var begyndt.

Træning og motion

Det giver lidt sig selv, at man ikke kommer uden om at skulle motionere. Jeg har ikke tilmeldt mig et træningscenter, da jeg har erkendt, at det kommer jeg ikke til at få brugt. Jeg har derimod indlagt en masse daglig motion, hvor jeg går en masse ture. Derudover har jeg erhvervet mig en vægtvest, som jeg benytter på daglig basis. Denne vest giver noget ekstra kilo at slæbe rundt på, som er med til at stimulere hele kroppen på én gang. Ved du ikke hvad en vægtvest er, så kan du læse mere om det ved at klikke her.

Omtanke

Faktisk er jeg begyndt at tænke lidt over hvad jeg gør. Efter jeg er begyndt at se et vægttab, er jeg også begyndt at tænke mig en ekstra gang om, inden jeg f.eks. kommer ting i munden. Tanker som "er det her egentlig noget du virkelig har lyst til lige nu?", "behøves du virkelig at tage elevatoren" og "kan du ikke gå op til butikken og handle". Disse tanker har været med til at ændre den grundlæggende forståelse for, hvordan min hverdag ser ud.