Sponsorerede indlæg

Dette indlæg indeholder sponsoreret eller betalte links*

Det er blevet mere og mere almindeligt, at man benytter sig at sponsoreret indlæg. Grunden til at man ser dette oftere er, at det er en almindelig del af ens linkbuilding strategi. På denne måde kan man få links ind til sin egen side.

Det kan være svært at vide, hvordan man skal skrive disse indlæg. Der er oftest en masse forskellige regler som skal opfyldes. Det er blandt andet i forhold til, hvilket emne man skal skrive om, men også hvor lange de skal være. Hvis ikke man er vant til at skrive, så kan det godt være svært at komme i gang med det. Bare rolig - jeg vil prøve at komme med en lille guide til, hvordan man egentlig ville kunne skrive et indlæg.

Hvis vi nu bare tager anglish som et eksempel, så vil jeg nedenfor vise, hvordan man ville kunne skrive det.

Forklar dit sponsorerede indlæg

Anglish er et ord, som er en sproglig purisme anvendt på engelsk. Det betyder at det er den oprindelige form for engelsk, hvor man ikke har tilegnet sig fremmedord. I sprog er det ikke unormalt, at man nogle gange låner ord fra andre sprog, og på denne måde implementere det i sit eget. I dette afsnit kan man bruge lidt ord på at forklare, hvad det egentlig er.

Er der nogle fordele ved dit sponsorede indlæg

Skriv lidt om hvad det hele går ud på. Hvad kan det egentlig gøre godt for? Man kan igennem en masse forskellige vendinger komme ind på, om der skulle være nogle fordele ved det.

Tilpas det til den side hvor det er

Det er vigtigt at man hele tiden får drejet indlægget således, at det passer med det, som den side egentlig er til for. Hvis man blot lægger sponsorerede indlæg ind, uden at lade det passe med siden, så kommer det til at trække ned på resten af siden. Det er ikke noget man ønsker, for det kommer til at have betydning for kvaliteten af alle de andre links, som er på siden.