november 2, 2016

Mathias Neale

Hvem er Mathias Neale? Erhvervserfaring og uddannelse
+45 20 73 92 87
Holbæk

Mit navn er Mathias Neale, jeg er 28 år og kommer fra Holbæk. Jeg arbejder pt. som online marketing manager/online projektleder hos Vita Media Lab. Her sidder jeg og bygger/driver communities på flere forskellige sprog. Dette bygger jeg i Wordpress, hvor jeg samtidig sørger for at min udformet SEO strategi bliver udført. Jeg er med i både den strategiske og operationelle del af det, hvor jeg bl.a. står for udformningen af nogle af de kreative illustrationer. Jeg arbejder med affiliate marketing og er med i markeder, hvor det hele går stærkt og konkurrencen er ekstrem. Jeg driver trafik gennem de gængse PPC kanaler, og optimerer baseret på ROI beregninger.  Jeg har i tidligere arbejde skulle udvikle og drive en hel online platformen, lavet content marketing, SEO optimeret web shop, været grafisk ansvarlig, været sælger samt have ansvaret for alt koordinering med partnere/kunder. Jeg er vant til at arbejde med tal og data, og har et indgående kendskab til både budget og budgetplanlægning.

Som privatperson værdsætter jeg det sociale. Jeg sætter altid min familie først, og elsker at bruge min tid sammen med dem. Jeg bor sammen med min kæreste, Nanna, og dreng, Milo 3 år, i en lejlighed. Jeg prøver at holde mig aktiv ved at løbe hver dag, og cykle når det ikke er alt for koldt.

Vita Media Lab
Digital Marketing Manager / Online Projekt manager2016 - Nu2900 HellerupLead optimering, SEO optimering, opbygning af communities og sites i wordpress. Email marketing, affiliate marketing og datadriven kampagne optimering
Marketing Manager
The Gear Chimpanzees2015 - 20164450 JyderupWeb shop opbygning og monetorering. Social medie opbygning og monetorering. Relationsmarketing.
Junior Marketing Manager
SteelSeries2013 - 20142500 ValbyArbejdet med EMEA og ANZ. Relationsmarkedsføring, Markedsrapportering, projektleder på events, web shop ansvarlig, koordinering med distributører og partnere samt en masse ad-hoc opgaver relateret til marketing
Canvas Sælger
Telenor2012 - 20134300 HolbækCanvas sælger. Opsøgende salg og service i shop-in-shop beliggende i Føtex
Studiemedhjælper i økonomistyring
Statens Serum Institut2009 - 20112100 Kbh SCanvas sælger. Opsøgende salg og service i shop-in-shop beliggende i Føtex
Online marketing kursus
Bigum&Co2014 - 2015København
Bachelor i International handel og marketing
Copenhagen Business Academy2013 - 2014Københanvn
Markedsførinsøkonom
Niels Brock2011 - 2013Københanvn
HA.dat
Copenhagen Business School2009 - 2011KøbenhanvnIkke færdiggjort. 2 år af uddannelsen gennemført. Uddannelsen stoppet grundet manglende motivation og interesse i feltet datalogi.
Matematisk student (STX)
Stenhus Gymnasium2004 - 2007Holbæk
Spidskompetencer
B2B / B2C Marketing
Online Marketing
Adobe pakken
SEO
Wordpress
Projektledelse
Lagerstyring
B2B / B2C Salg
Økonomistyring
Sprog:Dansk
Engelsk
Tysk
Nordiske sprog
Menneskelige kvalifikationer:Fleksibel
Kreativ
Imødekommende
Videbegærlig
Struktureret
Teamplayer
Social
Dynamisk
Pålidelig
Serviceminded
Lærenem
Ambitiøs
Venlig
Smilende