Du er her: Hjem » SEO » Billig SEO

Billig SEO

Jeg hører tit spørgsmålet 'Kan jeg få billig SEO'. Der er nogle ting i denne sætning, som er fundamentalt forkerte. For det første - billig SEO må anses som værende et relativt term. Hvad er billigt? Hvad er forventningerne? Hvor vil man gerne ende? Der er mange faktorer der spiller ind, når man laver et SEO projekt. Udover dette er der også det faktum, at billigt sjældent er bedst. Ville man også sige, hvor kan jeg få den billigste hjertebehandling? I bund og grund handler det vel om, hvordan man kan få den billigste søgemaskineoptimering i den højeste kvalitet.Billig SEO der giver resultater

SEO er ikke noget, som bare laves på et par timer, og så kommer der resultater. SEO er en todelt proces, som deles op i off-site SEO og on-site SEO. Begge kræver kontinuerligt arbejde for at vedligeholde sin position. Ofte kan noget af vedligeholdelsen selv klares, hvis man lægger en klar plan for, hvad det er man gerne vil opnå. De fleste personer som spørger mig omkring billig SEO er oftest også virksomheder, som ikke har særlig meget kapital. Dette kan være fordi de lige er begyndt eller fordi de er en hobby virksomhed. Derfor vil man helst ikke poste for mange penge i noget, som ikke giver øjeblikkelig afkast.

Hvornår giver SEO afkast?

Så kommer det evindelige spørgsmål - hvornår kommer jeg til at tjene penge på mine SEO initiativer? Svaret er desværre ikke så enkelt. Der er mange eksterne faktorer, som netop berør dette. Konkurrencen på markedet er selvfølgelig noget, som har en kolossal betydning. Jo mere konkurrence der er om ordet, desto mere arbejde kræves der. Hvorfor så ikke bare tage de ord med lavest konkurrence? Det er også en god ting at gøre - hvis det er ord der konverterer!

Hvad mener jeg?

Jo, det hjælper ikke noget, at man er en web-shop der sælger fine laksko, men bliver fundet på grønne fodboldstøvler, hvis ikke man har det produkt. Mange tænker fejlagtigt her, at det jo ikke er en dårlig ting. Søgemaskineoptimering er en sum af mange forskellige parametre, som søgemaskinerne vurderer på. Blandt andet er der noget der hedder bounce rate, exit rate, page time etc. Hvis en kunde kommer ind på en side gennem søgeordet 'Grønne fodboldstøvler', men ender på en side med laksko, så er der stor sandsynlighed for, at kunden smutter igen. Dette vil altså have en negativ effekt på din SEO.

Gør det ordenligt fra begyndelsen!

Hvad end du kalder det billig SEO eller dyr SEO er som sådan lige meget. Det handler om du gør det ordenligt fra begyndelsen. Du skal have dig en klar SEO strategi, sådan at der altid er en guideline til, hvor du skal hen og hvordan du kommer der til. Resultaterne skal nok komme, det handler bare om, at du giver dine besøgende en god oplevelse. En tommelfingerregel siger, hvis dit indhold er relevant og informativt, så skal det nok rangerer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kunne du godt tænke dig at høre lidt om, hvad det skulle koste at få lavet SEO på din side?

Skriv til mig gennem nedenstående og fortæl lidt om dit projekt og forventninger:

Jeg bliver ofte kontaktet af nogle, som nærmest har givet op på forhånd. Dette sker fordi, at de ikke tror de har penge til at betale for det. Jeg kigger på casen ikke på pengene. Ud fra et budget ville vi finde en løsning, som ville kunne passe det, du netop havde. Billig SEO kan også betyde, at du kan hjælpe til i processen. En stor del af onpage SEO afhænger af, at der bliver kreeret en masse tekst, og jeg har før set, at mine kunder kan hjælpe til her. Tøv derfor ikke med at tage kontakt - jeg er sikker på, at vi nok skal finde ud af noget.

Billig SEO er SEO. Billig SEO er et relativt begreb, som er en smule udefinerbar. Få et godt tilbud på dit SEO projekt hos Neale Consulting.

Prisen er meget varierende i forhold til projektets omfang. For at få billig SEO, kan man som kunde altid være med til, at udforme forskellige opgaver. Dette bevirker at prisen bliver billigere.

Nej, der er ingen abonnementer. Du kan altid opsige samarbejdet med Neale Consulting fra dag til anden. Så på den måde vil det altid være billig SEO, da der ikke er nogen dyre opstartsgebyrer eller andet.

Kvaliteten af SEO vil altid være det samme. Billig SEO er når du, som kunde, kommer med ind i processen og bidrager. Dette er selvfølgelig ikke en nødvendighed!