Du er her: Hjem » SEO » Hvad er seo tekster

Hvad er seo tekster?

Jeg har tit og ofte fået stillet spørgsmålet - hvad er seo tekster? Derfor vil jeg gerne prøve at give en lille guide, som måske kan hjælpe en smule. Seo tekster er ret beset blot en tekst, som er skrevet til søgemaskinerne. For at kunne skrive en optimal tekst, skal man kende lidt til det, som søgemaskinerne måler på. Folk glemmer ofte, at det ikke er mennesker der kigger det igennem. Det er en algoritme, som man ikke helt kender til. Hermed menes, at google, ikke har opgivet den kode. Derfor ved ingen reelt, hvad der bliver målt på. SEO eksperter har dog kunne gennemskue visse mønstre, hvorfor der også er kommet konklusioner.

Helt kort - hvad er seo tekster?

hvad er seo tekster og hvordan skrives disse?Seo tekster består af elementer som læsevenlighed, længde, nuancering og opstilling. Hvad betyder det, tænker du måske nu? Det betyder først og fremmest, at man skal lave tekster, som er læsevenlige. Det virker ret relativt, ikke? Det kommer da an på, hvordan man som mennesker er skruet sammen. Nogle er gode til at læse meget kompliceret tekster og har et fantastisk vokabular. Kan de så ikke lave SEO tekster til den målgruppe? Jo, det kan man selvfølgelig sagtens. Læsevenlighed fokuserer på længden af sætningen. Tegnsætningen, afsnit og brugen af overskrifter. Sådan at man som læser får en god oplevelse af teksten, og at man reelt får lyst til at læse videre.

En SEO tekst skal nemlig blot være let læselig med en rød tråd.

Hvad bliver seo tekster målt på?

Kan man ikke blot skrive en tekst, som ikke giver nogen mening, men at man har opfyldt ovenstående samt indsat sine søgeord? Nej, sådan foregår det desværre ikke helt. Ellers havde det været ret nemt. Du skal faktisk sørge for, at det som du skriver har en vis relevans. Din side bliver nemlig også målt på, om brugerne gider at være på siden. Hvis der er mange brugere som kommer ind, men hopper ud igen kort efter, fordi der står en masse volapyk, så vil søgemaskinerne tage dette til efterretning og give dig minus point herfor.

SEO tekster er en tekst, som er skrevet efter søgemaskinernes foreskrivelser. Det betyder at de er informative, letlæselige og tilpasset med de rigtige søgeord.

Prisen på SEO tekster er varierende baseret på størrelsens omfang. Dog ligger det i gennemsnit på ca. 50 øre pr. ord.

Produktionen af SEO tekster kommer an på længden, området og andre ting. Normalt siger jeg at 1.000 ord tager en dag.

Ja, det kan du sagtens. Så finder man en god pris på dine SEO tekster.