Hvorfor er tekstforfatning så vigtigt?

Tekstforfatning der ranker

Har du din egen hjemmeside og ønsker du, at denne skal skabe vækst gennem organiske kanaler? Så har du sikkert hørt en masse sige, at tekstforfatning er noget af det vigtigste. Tekster skal ikke blot være fængende, men de skal også være optimeret til en søgemaskine. Altså en tekst som er skrevet til et menneske og en algoritme – hvordan skal det overhovedet kunne lade sig gøre? Mange tænker at det er enten eller på dette punkt. Man kan ikke have begge dele.

Det er dog ikke helt rigtigt. Men det kræver at man gør sit forarbejde ordenligt, og at man kender sine kunder. Mange tror fejlagtigt, at man skal skrive i et meget sterilt sprog, sådan at man har strømlinet sit brand. Derfor er der mange små virksomheder, som benytter sig af journalister.

Dette er på sin vis ikke en dårlig strategi, slet ikke! Det er dog bare sådan, at man slet ikke behøves at værne så meget om det lingvistiske. Det handler meget mere om, at lidenskaben skinner igennem. Det er egentlig ret simpelt – forestil dig, at du skal høre en historie. Vil du lytte mest efter, hvis det er en meget korrekt og veltalende historie? Eller ville du foretrække at få historien fortalt med engagement og passion, selvom denne måske ikke er så nuanceret i sproget? Hos Neale Consulting gør vi meget ud af, at SEO bliver lavet på den rigtige måde. Vi skyder ingen genveje, da det blot vil betyde at det falder tilbage til sidst.

Hvad definerer en god tekstforfatter?

Ja, spørgsmålet der egentlig skal sælge mig, fremfor alle de andre som ligger udbud derude. Hvorfor er jeg bedre end andre, når det kommer til tekstforfatning? Eller er jeg overhovedet bedre end andre? Måske er jeg, måske er jeg ikke. Det handler i bund og grund om, hvad du synes. Hvis jeg skal videreformidle dine produkter, ydelser eller budskaber gennem tekst, så skal jeg gøre det med indlevelse. Den indlevelse opnår jeg ved, at jeg sætter mig ind i din kerneforretning. Jeg bruger tid på at sikre, at jeg ved hvad det hele går ud på. Dernæst sørger jeg for, at der er et kontinuerligt flow mellem dig og mig. På den måde sikre vi hele tiden, at kvaliteten og teksten bevæger sig den rigtige vej. Alt hvad jeg skriver er selvfølgelig copywriting, hvilket betyder, at alt er unikt.

Seo tekstforfatter

Mange har snart spurgt mig, om jeg er det man kalder en SEO tekstforfatter. Svaret til det er egentlig ligetil, om end definitionen er lidt sjov, så er svaret ja. En god tekst i SEO øjemed er en tekst, som er skrevet til mennesker. En som er forståelig, spiselig, letlæselig og informativ på samme måde. En god tekstforfatter skal være i stand til at fange læseren, og berige denne med noget. Men hvorfor kalder du dig seo tekstforfatter, hvis ikke du skriver til søgemaskinerne?

Normalt siger de fleste også, at det er det man skal gøre, når man skal lave en god seo tekst. Det er dog mere vigtigt, at du kan sørge for, at de mennesker som besøger din side, faktisk også bliver hængende. Jo længere tid de bliver på din side, desto bedre rangering kan du opnå i søgemaskinerne.

Ønsker du mine ydelser? Kontakt mig med dit projekt, og så vil vi sammen finde en pris, som passer os begge.