Hjemmeside

En ny hjemmeside kan være et stort skridt for de fleste. Det er tit og ofte sådan, at man gerne vil have den til at afspejle noget bestemt. Den skal vise ens projekt fra den bedste side. Derudover kommer der også prisen på en ny hjemmeside. Her skal den være til at betale. Det er specielt her, der er mange der står af. Specielt fordi det førhen var en meget omkostningsfuld affærer. Det er det dog ikke i dag. Jeg tilbyder WordPress hjemmesider til helt ned til 3000,- eks. moms. Dette er selvfølgelig hjemmesider, som er designet specielt til dig, hvilket vil sige, at du ikke finder dem andre steder. Jeg vil være i tæt dialog med dig gennem hele forløbet, og lytte til hvad du siger. Hvad enten du vil have en shop, informations hjemmeside eller noget helt tredje, så finder vi en løsning.

Jeg tilbyder samtidig at være dig behjælpelig med SEO strategien, opsætningen og eksekveringen, sådan at du på sigt kan opnå organisk trafik.

Ny hjemmeside

Få en ny hjemmeside i wordpressHvad skal du fortælle mig, hvis du ønsker en ny hjemmeside? Det nemmeste er blot at fortælle mig lidt omkring, hvad du gerne vil have den skulle kunne. Derefter går vi sammen i dialog, og så kommer jeg med forskellige bud til, hvordan vi kunne lave den. Jeg kan være behjælpelig i alle aspekterne af oprettelsen af den nye hjemmeside. Det vil sige, at jeg også kan varetage elementer som tekstforfatning, grafisk udformning og forskellige former for marketing.

Din nye hjemmeside vil blive designet i WordPress, som betyder, at denne er nem for dig at vedligeholde selv efterfølgende. Det betyder dog ikke at du skal. Jeg kan også godt være behjælpelig på en fast månedlig aftale, hvor jeg sørger for siden.

Hvem er jeg?

Jeg kommer med en baggrund inden for både IT, marketing og handel, hvilket betyder at jeg både tænker kommercielt og teknisk. Dette giver mig en unik fordel, når det kommer til at producerer sider. Her handler det nemlig om, at man laver den til kunderne. Ofte glemmer man at fortælle kunderne, hvad de skal gøre, når de kommer ind på ens side. Det betyder at man mister potentielle salg, og altså også indtjening. Dette  sørger jeg for ikke bliver tilfældet for din side, hvis du får den lavet hos mig.

Du kan få et meget mere detaljeret billede om, hvem jeg i virkeligheden er, ved at klikke lige her.