Du er her: Hjem » WordPress

WordPress hjemmeside

Er du på udkig efter en hjemmeside, som kan være med til at skildre dine ting på en ordenlig måde? Så er WordPress bestemt en god løsning for dig. Med WordPress får du en side, som du nemt selv kan arbejde videre med. Nøgleordet i den sætning er "nemt". Selvom du sikkert tænker, at den er god med mig, så er der faktisk noget om snakken. WordPress blev oprindeligt lavet som et blog styrings system. Det betyder at det blev lavet til at håndtere folk, som bare gerne vil skrive om deres hverdag. Det udviklede sig hurtigt til at blive det mest benyttet CMS i verden. Og det er det blevet af en grund. En WordPress hjemmeside kan måske godt være svær at lave selv. Der er nogle designmæssige ting, som man måske ikke kan lave. Derudover er det heller ikke sikkert, at det lige er det, som man gerne vil. Derfor kan man med fordel få nogle til at lave en, hvorefter man mere eller mindre selv kan styre den.

Skulle man ikke have lyst til at styre denne selv efterfølgende, kan jeg også være behjælpelig her.

WordPress hjemmeside pris?

Du begynder sikkert allerede at tænke på, at dette kommer til at koste meget. Pris for WordPress hjemmeside må jo være ekstremt dyrt, for der skal laves meget. Det er ikke helt rigtigt. Har du et mindre projekt, så vil jeg sagtens kunne lave dig en hjemmeside for under 10.000 kroner, som også er gjort klar til SEO. Det betyder at dine kunder kan besøge den på mobil, og de kan besøge den på computeren. Det gør ingen forskel. En WordPress hjemmeside pris kan dog også godt variere og blive dyrere, hvis du skal have noget helt specielt lavet.

Laver du hjemmeside design?

Jeg går i dialog med dig og tager dine ønsker til mig. På baggrund af det vil vi se, om vi ikke kan finde ud af noget, som vi begge synes er godt. Hos Neale Consulting tager vi aldrig betaling, før vi er færdige med projektet og kunden er tilfreds.

Få den hele pakke i din wordpress hjemmeside pris

Noget af det jeg laver mest af, er at jeg tilbyder en helt pakkeløsning. Det betyder at jeg også skriver det indhold der skal være på siden, sætter produkter op, laver SEO og generelt gør den helt køreklar, sådan at du ikke selv skal tænke på noget. Jeg kan også tilbyde hjælp til opsætning af google analytics, facebook marketing (pixel implementering) og andet du skulle have brug for.

Er du blevet nysgerrig, så kontakt mig da med det samme og hør om dine muligheder. Alle mine tilbud er helt gratis og uforpligtende - det samme er mine råd.

WordPress er et content management system, som man kan bygge hjemmesider i. Det er i særdeleshed velegnet til personer, som gerne ville kunne ændre ting på hjemmesiden, men ikke kan kode.

Ja, wordpress er et værktøj der gør det relativt simpelt at ændre, selvom man ikke er den mest tekniske. Jeg vil bygge din wordpress side, sådan at du selv kan foretage ændringer fremadrettet.

WordPress giver en masse muligheder, da der er en masse open source, som kan være behjælpelige med meget specifikke ønsker.

WordPress er gratis. Systemet koster ikke noget. 

Lyder dette interessant for dig? Skriv en mail på hej@neale.dk eller brug kontaktknappen til at komme i kontakt.