3 gode råd til at lave din egen hjemmeside

Artiklen kan indeholde betalte sponserede links

3 gode råd til at lave din egen hjemmeside

Der er mange der gerne vil give sig i kast med at lave deres egen hjemmeside. Det forstår jeg godt. Foruden det kan være sjovt, så er der potentielt også en del penge at spare. Det hele kræver at man har en smule teknisk forståelse, og en god portion gå-på mod. Jeg kommer med 3 gode råd herunder.

3 gode råd - det første

Vælg det system som skal danne rammen for din hjemmeside. I dag findes der mange forskellige systemer til at lave en hjemmeside Her kan blandt andet nævnes WordPress, Shopify, Wix osv. Jeg vil anbefale WordPress. WordPress er et system der er lavet som et plugin system. Det betyder at man bygger det op af forskellige moduler - lidt ligesom med lego. Man kan finde nogle plugins, som kan de ting, som man gerne vil have sin hjemmeside til at kunne. Vil man f.eks. gerne lave en shop, så kan man med fordel installere woocommerce.

3 gode råd - det andet

Det andet gode råd jeg gerne vil give er, at man skal have sig en digital kørebog. Det betyder at man hele tiden har sig for øje, hvad det er man gerne vil. Det handler om at reducere sine omkostninger på den rigtige måde. Hvis man ved lige præcis, hvad det er man gerne vil, så er det ikke nødvendigt, at man måske betaler for meget, for nogle plugins, som kan mere end det man gerne vil. En digital kørebog bruges egentlig inden for bilverdenen, hvor det handler om at have kontrol. En lille mekanisk ting bliver installeret i bilerne, og man kan dermed tracke alt, som bilerne gør. Derfor bliver det hele også automatisk bogført osv. Det samme skal gøre sig gældende med en hjemmeside. Få installeret de nødvendige tracking tiltag. Det kan være pixels fra analytics, facebook og hvad man ellers bruger. Det kan godt være, at man ikke skal bruge det lige nu, men det er vigtigt at samle data op med det samme.

3 gode råd - det tredje

Brug en builder. En builder er et tool der gør, at man kan bygge sine sider via drag and drop. I stedet for at skulle kode en masse, så kan man faktisk bygge sin side ved at trække ting hen. Her kan noget som divi builder anbefales.

Efterlad en kommentar