Du er her: Hjem » Hjemmeside » Billlig hjemmeside

Billig hjemmeside i wordpress

Står du som en lille virksomhed, konsulent eller forretning og har behov for en solid billig hjemmeside? Så er du kommet til det rigtige sted. Jeg har specialiseret mig i at lave hjemmesider til mindre erhverv eller private, som har behov for en online tilstedeværelse. Hvad end du er på udkig efter en hjemmeside med webshop, hjemmeside med booking eller en hjemmeside som skal være informativ, så kan jeg hjælpe.

Alle de hjemmesider jeg laver, bliver lavet i wordpress. Jeg bruger ingen standard template, hvilket betyder at vi laver en hjemmeside med dit design. Hosting, domæne osv. er udelukkende noget, som du selv står for. Derfor bliver der ingen månedlige gebyrer eller bindinger til dig efterfølgende. Vi aftaler en fast pris, sådan at du kan føle dig sikker, og du betaler selvfølgelig først, når hjemmesiden er færdig.billig hjemmeside

Få et tilbud på en ny hjemmeside

Står du lige nu med tanken om, at du godt kunne tænke dig en ny hjemmeside? Du har måske nogle idéer til, hvordan denne skal se ud? Så synes jeg du skal kontakte mig. Alle tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende. Ved at benytte Neale Consulting vil du sikre dig, at du ikke bliver en blandt mange. Jeg sørger samtidig for, at din nye billige hjemmeside bliver nem for dig at arbejde videre i efterfølgende. Alle mine hjemmesider laves i wordpress, som er et brugervenligt system, der sikre at det er nemt at opdatere tingene videre frem. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om, at skulle betale mig et beløb hver måned for at holde denne opdateret. Det ville du sagtens selv kunne.

Køb billig hjemmeside

Ordet i sig selv giver også mening her - du køber den, og det er altså dig der ejer den. Derfor skal du også selv stå for hosting og domæne. Frygt ikke - jeg skal selvfølgelig nok sørge for, at dette bliver gjort for dig, sådan at du ikke selv står med den del. Det er dog vigtigt for mig, at du selv ejer denne del. Det betyder at hvis du skal have lavet noget fremadrettet på den, som du ikke selv kan lave, så kan du få den som du vil til at lave noget på den - det behøves ikke at være mig.

Det ses nemlig ofte, at man bliver bundet til en bestemt udvikler, hvorefter du ikke kan skifte udvikler. Denne model er slet ikke noget for mig. Jeg synes det er din ret at bestemme over din egen hjemmeside, og såfremt du ikke synes vi var et match, så skal det være nemt for dig, at skifte mig ud.

Denne tanke er generelt grundstenen i min lille virksomhed, hvor det er kundeservice og kvalitet der er det bærende element.

Hvorfor vælge Neale Consulting til at lave din næste hjemmeside?

Jeg tror egentlig, at man som dansker, har en forventning om, at man skal ydes god service. Derfor vil man gerne blive hørt og set, og ikke blot være en blandt mange. Netop derfor bør du overveje mig. Jeg er ikke svær at få fat på, og jeg er hele tiden i dialog med dig, sådan at du både kan følge med i udviklingen, men også stoppe mig, hvis din hjemmeside ikke bevæger sig i den retning, som du havde ønsket.

Hos Neale Consulting bør du købe din næste billige hjemmeside fordi:

  • Du er sikker på god kundeservice.
  • Du betaler ikke det fulde beløb før din hjemmeside er klar og du er tilfreds.
  • Du støtter dansk iværksætteri.
  • Du får kvalitet for små penge.

Tøv da ikke med at kontakte mig, så vi kan snakke om dit næste projekt.

Jeg tilbyder også flere forskellige elementer til din hjemmeside. Hos mig kan du blandt andet få tekstforfatning, hjælp til facebook annoncering, grafisk materiale og meget mere.

En billig hjemmeside kan koste helt ned til 1.500 kroner. Det hele kommer an på omfanget. Kontakt hej@neale.dk for et uforpligtende tilbud.

En billig hjemmeside kan oftest laves på et par timer, hvis den f.eks. kun indeholder et par sider.

Kontakt mig på hej@neale.dk så kan vi snakke om detaljerne omkring en billig hjemmeside.

Nej, en billig hjemmeside er ikke ensbetydende med dårlig kvalitet. En billig hjemmeside vil blive leveret responsiv og i top kvalitet.

Ja, du kan selv levere alle ting til en billig hjemmeside. Dette gør at processen kun bliver hurtigere.