Bagskabe.dk

Bagskabe.dk er en dansk producent, som producerer skræddersyet skabe til golfklubber rundt omkring i Danmark. Bagskabe.dk er en del af X3Mgolf.dk, som har mange års erfaring indenfor levering af golfudstyr til golfbanen.

Bagskabe.dk er udviklet i WordPress og er en hjemmeside, som har et mere niche fokus. Design, tekst og opsætning er alt sammen udviklet af Neale consulting i samarbejde med X3Mgolf.dk.

Kunden ønskede en side, som kunne sætte fokus på del af forretningen som beskæftigede sig med udviklingen af sine golfskabe. Dette druknede en smule i den eksisterende side, da man nemt kunne blive forvirret.

Kunden ønskede samtidig at der blev lavet en SEO optimering af siden, sådan at den organiske placering bliver cementeret.

En del af X3Mgolf

X3Mgolf.dk er et velrenommeret brand inden for den danske golfverden. De er kendt for deres store fleksibilitet og deres meget høje serviceniveau. Dette har også bevirket, at de er en af de absolut mest foretrukne leverandører til alle de danske golfbaner.

Bagskabe.dk er ikke en afstikker af forretningen, men blot en fokusside, der skal være med til at skildre de muligheder, som ligger inden for udformningen af golfskabe. En af de ting som bagskabe.dk er fænomenale til er, at de kan skræddersy løsninger, som afdækker alle kundens behov. De er med hele vejen i processen, og er kendt for at være meget løsningsorienteret overfor kunden. De besidder en erfaring der gør, at de ofte kan hjælpe kunden med at lave løsninger som er billigere og mere optimale end hvad de selv havde forestillet sig.

Udviklet i WordPress med simplicitet i fokus

Bagskabe.dk er udviklet som et projekt, hvor kunden selv skal have mulighed for at redigerer tingene efterfølgende. Kunden ønskede siden skulle være moderne, tidssvarende og simpel. Den skulle fungere lige godt på alle enheder, og der skulle være helt klare call-to-actions på siden. Siden skulle samtidig være SEO optimeret. Siden er blevet gjort klar med forskellige analytiske løsninger, som gør at kunden nemt kan følge med i den trafik der kommer ind på siden.

Bagskabe.dk

Har du et projekt, som du gerne vil have lavet? Så kontakt mig blot på knappen, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad det er du gerne vil have.

Et projekt af denne størrelse er selvfølgelig en af de større. Dette projekt er tidskrævende, hvor vi har lavet en fuld pakke på hele siden. Kontakt mig hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud.

Alle sider jeg udvikler er unikke. Det er muligt at opbygge en side på samme måde, men hvor der bliver sat dit specielle præg på siden.

En side som bagskabe.dk kan laves inden for kort tid. Tidshorisonten er dog variabel, da det kommer an på, hvor meget man skal tilpasse og lave om.