Qualitee en dansk t-shirt webshop

Qualitee er en dansk t-shirt webshop som sælger kvalitets t-shirts til den stilbevidste mand. Denne webshop blev lavet og lanceret i 2020, og var et projekt som tog omkring en måneds tid. Webshoppen er udviklet i WordPress, og er blevet lavet således at kunden selv kan vedligeholde denne fremadrettet. Kunden fik også hjælp til hele integrationen med Adwords, Facebook pixels samt opsætning af diverse tracking tools.

Qualitee og Neale Constulting har været i dialog fra begyndelsen, og der har været et nært samarbejde. Kunden har hele tiden haft sine idéer til, hvordan denne nye hjemmeside skulle se ud.

De forskellige processer

Jeg har haft flere kunder, som har spurgt ind til, hvordan sådan en proces egentlig foregår, og hvor meget de skal være klar med, for at vi kan udvikle en webshop. Derfor vil jeg prøve at beskrive processen omkring Qualitee, sådan at man kan få en idé om, hvor simpelt det egentlig kan være.

Den første kontakt

Jeg bliver kontaktet af Qualitee, som har fundet mig på google. Jeg får fortalt at de er i gang med at udvikle en t-shirt, som de ønsker at sælge online. De fortæller mig om deres produkt. Produktet er simpelt, klassisk, stilrent og lavet i nogle af de bedste materialer der findes. Dette ønsker de skal afspejle sig i deres nye webshop. De ønsker ikke en side, hvor der er for mange farver og støj. Den skal være simpel for brugeren. Kunden havde en lille idé til, hvordan han mente forsiden skulle være, derfor aftalte vi, at kunden tegnede en meget simpel tegning af, hvordan kunden forestillede sig siden skulle opstilles.

Jeg hjælpen kunden med at få købt et domæne og opsat dette med den korrekte hosting, selvfølgelig på kundens eget webhotel, sådan at det er kunden der har den fulde kontrol.

Designfasen

Efter at have modtaget en grovskitse fra kunden aftaler vi, at jeg begynder at lave et simpelt oplæg, hvor jeg visualiserer kundens idé. Efter en dag kommer jeg tilbage med mit oplæg, som blot er en skitse med de ting, som kunden gerne vil have. Kunden virker tilfreds med det hele, og jeg kommer med nogle små forslag til, hvad jeg synes der mangler på siden. Her opfordrede jeg f.eks. kunden til at have sine sociale medier, få en nyhedsbrevstilmelding samt en trustpilot visualiseringskasse. Alle tingene blev taget godt imod.

Kunden ønskede at vi skulle vække Qualitee til live sammen. Vi aftalte en fast pris, som skulle dække alt fra udvikling af Qualitee, opsætning af SoMe (Facebook marketing og Google Adwords), opsætning af tracking (Google analytics og Google webmaster tools), basal SEO klargørelse, opsætning af betalingsmodul

Qualitee.dk

Den moderne shop

Qualitee er endt med at blive en meget moderne webshop med rene linjer. Siden er optimeret til alle enheder, sådan at den tilpasser sig i forhold til den enhed man ser den med.

Der er blevet optimeret på forskellige steder, sådan at man har gjort ting mere visuelle. Det betyder blandt andet, at vi har lagt en farvevælger ind, i stedet for man skal vælge en baseret på et navn.

Har du et projekt, som du gerne vil have lavet? Så kontakt mig blot på knappen, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad det er du gerne vil have.

Et projekt af denne størrelse er selvfølgelig en af de større. Dette projekt er tidskrævende, hvor vi har lavet en fuld pakke på hele siden. Kontakt mig hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud.