Du er her: Hjem » SEO » SEO i Holbæk

SEO i Holbæk

Jeg er begyndt at få en del henvendelser fra kunder, som befinder i Holbæk. For kundernes synspunkt virker det som om, at det er lettere at arbejde med en lokal. Oftest kan man lave det, som hedder en hurtig turnaround. Det betyder egentlig, at det er nemmere at få sat et møde i stand, hvor man lige løber igennem tingene. Jeg har boet hele mit liv i Holbæk, og gør det stadig. Jeg arbejder oftest fra mit hjemme kontor, men rykker altid gerne ud for mine kunder. Skal du have lavet et SEO projekt og er du fra Holbæk, så er det nærliggende, at vi slår hovederne sammen. Du sidder sikkert og tænker, at du lige så godt kan bruge en anden, som ikke kommer fra Holbæk. Det kan du også sagtens. Det skal ikke lyde som om, at jeg er dit eneste alternativ - bestemt ikke!

Et meget kendt slogan inden for marketing er "Think Global - Act Local". De samme principper gør sig gældende inden for SEO verdenen. Det lyder måske en anelse mærkeligt, men den er god nok. Faktisk er det sådan, at det er bevist, at man har forskellige søgevaner baseret på den geografiske placering. Hvorfor er det relevant, tænker du? Lad mig forklare det lidt nærmere.

Hvorfor er lokal SEO anderledes?

Som jeg kort berørte ovenfor, så er der forskellige søgemønstre når man kigger på geografierne. Hvorfor dette er som det er, er ikke noget man skal spekulerer i. Det er vigtigt, at man forholder sig objektivt til data, selvom man måske ikke synes det virker rigtigt.

Derfor skal man også takle tingene på en anden måde. Lad os sige, at du sælger speciel keramik i en sidegade til Algade. Hvis der er nogle der gerne vil købe noget keramik, så ses det oftest, at de søger med "Holbæk" i deres søgning. Det kunne f.eks. være 'Hvor kan jeg købe keramik i Holbæk'. For det første så vil google også kigge på SEO i Holbæk. Det betyder at google har en algoritme, som vil hjælpe den som søger. Den tager relevant indhold og viser dette først. Derfor er det vigtigt, at google ved du er fra Holbæk og sælger keramik. Dette kan man takle blandt andet med indhold.

Denne artikel fortsættes med endnu mere SEO i Holbæk content.

Få dine kunder ind i øjenhøjde

En lokal SEO strategi vil altid være at foretrække. For at kunne implementere sådan en, er det vigtigt, at man har et lokaltkendskab. Her kommer SEO i Holbæk ind. Jeg kommer selv fra byen og er vokset i Holbæk. Mit kendskab er enormt, og jeg vil med stor sandsynlighed kunne bidrage til nogle ting, som andre ikke ville kunne.

En god SEO strategi kræver at man har en klar forventning til, hvad det skal ende ud med. Skal man have konverteringer, opkald, tilmeldinger, salg eller noget helt andet? I gennem SEO opsætning vil jeg gøre de aftalte KPI'er målbare, sådan at man hele tiden kan følge med i, hvor langt man kommer.

SEO i Holbæk er blot placeringen af min virksomhed. Her har du mulighed for at få en lokal SEO specialist, sådan at du ikke længere behøves at mødes virtuelt med din SEO konsulent.

Ja, der er mange muligheder for at mødes. Dette gør alle ting mere personligt, og meget nemmere. Som kunde for du nemmere mulighed for at finde ud af, om vores kemi passer sammen.

Prisen på SEO gennem Neale Consulting er varierende. Det hele drejer sig om projektets størrelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig på hej@neale.dk. Jeg kommer også gerne ud og besøger dig i Holbæk.

Fordelen er at der er nemmere mulighed for at mødes. Oftest så er det virtuel kommunikation, når man møder sin SEO specialist. I Holbæk ville jeg kunne komme ud og se, hvad det drejer sig om. Det giver et indblik, som man ikke kan få gennem skærmen. Dette vil afspejle sig i kvaliteten af arbejdet.