Denne side indeholder:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Du er her: Hjem » WordPress » WordPress hjemmeside

  WordPress hjemmeside

  En wordpress hjemmeside har mange fordele, hvis man ønsker sig en hjemmeside, som man selv kan opdatere. Sådan en type hjemmeside er bygget på plugins, og ikke på kode. Det gør at man ikke behøves at have så stor en teknisk baggrund, for at kunne holde en hjemmeside i wordpress ved lige. Kan man ikke bare lave sin egen wordpress hjemmeside så? Jo, det kan man principielt sagtens – men som alt andet, så gør øvelse mester, hvorfor man nok ikke skal forvente, at man kan bygge og designe en hjemmeside første gang man prøver. Derimod kan man med fordel få mig til at hjælpe med at lave en wordpress hjemmeside, da det vil betyde, at du selv kan arbejde med den efterfølgende, og derfor ikke skal betale nogle for at holde den vedlige. Lad mig forklare dig lidt om, hvad det egentlig er.

  Hvad er en wordpress hjemmeside?

  Mange af de hjemmesider som du finder rundt om i dag, er faktisk lavet i wordpress. Faktisk er ca. 30 % af alle sider du ser lavet i wordpress. Det svarer i runde tal til omkring 75 millioner hjemmesider. Specielt er det mange mindre og mellemstore sider, som er lavet i det. WordPress, også kaldet et CMS (Content management system), er bygget på plugins. Det betyder altså at man kan udvide sin side med de plugins, som man selv ønsker. Man kan se det som værende legoklodser.

  Forestil dig at du har grundstenen, som kan være en legoplade. Dette symboliserer en standard wordpress installation. Nu har du nogle forskellige ønsker til, hvordan din hjemmeside skal være. Skal du f.eks. lave en webshop, så bruger majoriteten et plugin kaldet woocommerce. Dette plugin hjælper med at installere grundelementerne i en webshop. Det kan blandt andet være produkter, fragt og betaling. Det vil altså sige, at du ikke selv skal sidde og kode sådan noget. Der er selvfølgelig noget opsætning og samtidig noget forskellige styling, som kan give det personlige præg.

  Hele dette er grundprincippet i wordpress, og helt sikkert en af grundene til, at dette CMS er gået hen og blevet så populært.

  Ny hjemmeside i wordpress?

  Står du lige nu med tanker omkring en ny hjemmeside? Du ønsker at denne skal laves af andre, men du ønsker til gengæld ikke, at skulle betale nogle et abonnement for at få denne vedligeholdt? Så er en ny hjemmeside i wordpress et godt bud. Her vil du have mulighed for, at jeg, i samarbejde med dig, designer og laver din hjemmeside lige som du ønsker det. Efterfølgende vil jeg give dig en guide i, hvordan du selv kan vedligeholde den efterfølgende. Det vil altså sige, at jeg giver dig en guide til, hvordan du kan skifte tekst, billeder, produkter, priser etc. selv.

  Jeg laver din nye wordpress hjemmeside efter dine tanker, og kan være med til alt. Ønsker du at jeg skal skrive teksterne til din hjemmeside, eller vil du selv skrive det? Så er det helt op til dig. Jo mere du selv kan bidrage med, desto billigere bliver det selvfølgelig.

  Hvad er prisen på en ny wordpress hjemmeside?

  Prisen varierer meget – det afhænger selvfølgelig af projektets størrelse. Skal du have lavet en simpel hjemmeside, måske som præsentation af dig selv, kan dette gøres for 1.500 ex moms. Skal man have lavet en stor wordpress hjemmeside, som også skal være en webshop med 100 produkter, så kan prisen sagtens være 30.000 kroner ex moms. Jeg kan dog med sikkerhed sige, at jeg ikke er i den dyre ende – og vi aftaler altid en fast pris, sådan du ved, hvad det kommer til at koste.

   

  Skal jeg hjælpe dig med din næste wordpress hjemmeside? Skriv til mig på hej@neale.dk eller brug kontakt formularen ved at klikke herunder. Husk alle tilbud er helt uforpligtende.

  En wordpress hjemmeside er en hjemmeside der er lavet i wordpress. Dette er et system der gør, at du vil have nemt ved selv at ændre ting på din hjemmeside. 

  Prisen på en wordpress hjemmeside er forskellig. Det kommer an på, hvor omfattende hjemmesiden skal være. Skal det være en wordpress hjemmeside med webshop, eller skal det blot være en wordpress hjemmeside med en enkelt underside. Så kan man få den til 1.500 kroner.

  En wordpress hjemmeside kan laves på et par timer, men det kan også tager flere uger. Det kommer an på wordpress hjemmesidens kompleksitet.

  Ja, du kommer selv til at have fuld kontrol over din nye wordpress hjemmeside. Jeg vil give dig en guide, sådan at du nemt kan foretage ændringer uden at skulle betale andre for det.

  Ja, hostingen vil ligge hos dig. Du skal ikke betale noget abonnement til mig for det. Du vil eje alt 100 %.

  Vil du have en ny wordpress hjemmeside, så kontakt blot Neale Consulting på hej@neale.dk

  Indtast venligst et emne.
  Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
  Indtast venligst en besked